warta industri

  • Post time: 05-21-2019

    HOW DOES INSULATION WORK? An un-insulated home is subject to considerable winter heat losses and summer heat gains. Insulation The term ‘insulation’ refers to materials or a combination thereof which provide resistance to heat flow. When these materials are installed in the roofs, ceilings, wall...Baca leuwih »

  • ciri kinarya dewan Extruded
    waktos pos: 02-20-2019

    1, insulasi termal unggulan Ku lalawanan termal tinggi, linier low, rasio ékspansi low, struktur porosity katutup ngahontal leuwih ti 99%, ngabentuk lapisan vakum, ulah aya aliran hawa dissipation panas, pikeun mastikeun nu durability sarta kuatna insulasi na kinerja, dibandingkeun wi ...Baca leuwih »

  • Lipu batu wol dewan - pilihan pangalusna anjeun ngawangun insulasi
    waktos pos: 02-20-2019

    Kalawan ngembangkeun gancang ngawangun pasar bahan, dewan batu wol salaku bahan bangunan héjo anyar geus dipake luas di wangunan. Ku kituna sugan aya nu apal naon bahan téh? Ayeuna dinten urang bade ngenalkeun ka anjeun. Batu wol dewan migunakeun basalt salaku bahan, sanggeus lebur suhu luhur ...Baca leuwih »