• xps
  • prefect
  • highect

ngeunaan urang gening, anjeun dicoo diri

Lipu bahan insulasi ko., LTD. lokasina di kota Linyi, Propinsi Shandong, anu dipikawanoh minangka "Ibu logistik Cina", aya di taman industri tinggi-tech kalayan angkutan merenah jeung lingkunganana punjul. Nyaeta mimiti kualitas luhur Cina urang profésional dina aktipitas produksi jeung jualan dewan XPS Tonjolan jeung bahan insulasi témbok éksternal séjén usaha unik. Produk anu loba dipaké dina ngawangun tembok éksternal, rékayasa sipil, gudang tiis, hateup, lanté, taneuh, siling jeung widang insulasi panas, teh generasi anyar idéal ngawangun bahan wangunan héjo.

  • dsfdsf
  • dsfdf