warta Industry

  • Post time: 05-21-2019

    HOW DOES INSULATION WORK? An un-insulated home is subject to considerable winter heat losses and summer heat gains. Insulation The term ‘insulation’ refers to materials or a combination thereof which provide resistance to heat flow. When these materials are installed in the roofs, ceilings, wall...Waca liyane »

  • ciri kinerja Papan extruded
    wektu Post: 02-20-2019

    1, termal jampel banget Kanthi resistance dhuwur termal, linear kurang, aspek expansion kurang, struktur porosity Ana ngenani luwih saka 99%, mbentuk lapisan vakum, supaya aliran udara boros panas, kanggo mesthekake kekiatan lan stabilitas saka jampel sawijining kinerja, dibandhingake wi ...Waca liyane »

  • Lipu rock wool Papan - pilihan sing paling apik kanggo bangunan jampel
    wektu Post: 02-20-2019

    Kanthi perkembangan kanthi cepet saka bangunan pasar materi, Papan rock wool dadi bahan bangunan ijo anyar wis digunakake digunakake ing bangunan. Dadi kowe ngerti apa materi? Saiki dina kita arep kanggo introduce iku kanggo sampeyan. Rock wool Papan migunakake basalt minangka materi, sawise leleh suhu dhuwur ...Waca liyane »