Babagan awake dhewe

We nandheske desain humanized, yakuwi ing nyediakake kualitas dhuwur lan produk humanized.

dsfdsf

Lipu materi jampel co., LTD. dumunung ing kutha Linyi, provinsi Shandong, kang dikenal minangka "ibu logistics China", ingkang mapan wonten ing taman industri dhuwur-tech karo transportasi trep lan lingkungan unggul. Pisanan high quality China kang profesional melu produksi lan dodolan Papan XPS extrusion lan bahan jampel wall external liyane Enterprises unik. Produk sing digunakake digunakake ing bangunan tembok njaba, Civil Engineering, panyimpenan kadhemen, gendheng, lantai, lemah, langit-langit lan kothak jampel panas, generasi anyar becik bangunan bahan bangunan ijo.

We wis mlebu layang prasetya karo pelayanan saka pangayoman lingkungan kanggo phase metu HCFC kanthi nggunakake semangat retardant polystyrene lan CO2 (tinimbang HCFC) ing XPS produksi umpluk, kang peran wigati ing praktis sumber, konservasi energi lan lingkungan Proteksi.

Papan umpluk putih nutup munggah, materi packaging.
sdf
sfsf
dsfe

Perusahaan wis olèh ISO9001: 2008, lan sertifikat ing sesuai GB / standar t10801.2-2002, njupuk kontrol kualitas stabil. Kajaba iku, kita nandheske desain humanized, yakuwi ing nyediakake kualitas dhuwur lan produk humanized. kontrol kualitas sing kuat kita prasetya pelanggan. Saben kumpulan produk strictly periksa sadurunge pangiriman.

Lipu bahan jampel co., LTD. Wiwit diadegaké, ing baris karo prinsip "njamin apik iman", menang dhukungan saka kanca-kanca saka kabeh mlaku gesang lan pangenalan, account perusahaan dening kualitas, manfaat pasar karo account, karo donya, kanggo nyepetake nganyarke ing saka kualitas produk, nambah isi teknologi produk produk ing kekuatan compressive, termal jampel, resistance kanggo permeabilitas uap banyu karo Tambah gedhe, efek saving ketok, industri construction konservasi energi preferred lan materi lingkungan Proteksi.

dsfdf

Liwat efforts unremitting kita, kita nyedhiyani pelanggan karo produk saving kualitas dhuwur lan layanan efisien lan efektif kanggo ningkataké industri saving global!

sss (2)
B1 (1)
B1 (3)

Lipu bahan jampel co., LTD. Sincerely welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi, nuntun lan kerjo bareng, lan melu nggawe mangsa luwih ...