• xps
  • prefect
  • highect

bab kita Sugeng, sampeyan main dhewe

Lipu materi jampel co., LTD. dumunung ing kutha Linyi, provinsi Shandong, kang dikenal minangka "ibu logistics China", ingkang mapan wonten ing taman industri dhuwur-tech karo transportasi trep lan lingkungan unggul. Pisanan high quality China kang profesional melu produksi lan dodolan Papan XPS extrusion lan bahan jampel wall external liyane Enterprises unik. Produk sing digunakake digunakake ing bangunan tembok njaba, Civil Engineering, panyimpenan kadhemen, gendheng, lantai, lemah, langit-langit lan kothak jampel panas, generasi anyar becik bangunan bahan bangunan ijo.

  • dsfdsf
  • dsfdf